CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 5, 2010

open house mila!

open rumah mila memang GREAT!ramai yg dtg spt tuan rumah,aku,sab,syakirah,hanis,isaac,wina,nadhirah,and the last one yg sampai plg lambat Teha!
Lps mengenyangkan perut ,kami ambil position kat luar mila buat photoshoot
mila ni video hang!

video
p/s : lagu ni mila pilih.

Monday, September 6, 2010

Vans Shoes

Hanis aku dah berjangkit dengan kau pasal kasut Vans Off The Wall. Hanis nanti aku belanja kau satu kasut Vans ehh *kalau aku ada duit hehe


Saturday, September 4, 2010

Plan Holidays!

Alhamdullilah dah habis ujian 2 and result yg baik je sbab dapat 5A 3B.
Afiq ko pandai kan dpt 8A berturut2
memang aku TABIK SPRING la kat kau!
So ujian dah tamat and result dah dpt,
apalagi HOLIDAY for raya la!:D
Cuti 2 minggu ,plan aku ialah first week aku nak raya kat kampung
kat Pahang & Shah Alam
aku nak main bunga api and mercun sepuasnya !haha
aku paling suka kalau abg aku bakar mercun papan #kot
meletup pastu mak cik aku semua melatah,!:Dhahaha
Second Week,insyaallah,
JOM HANIS,TEHA,MILA,WINA,jom kita nak serbu rumah cikgu and kwn.!!!:D
Sape nak join jom ,tempat adalah terhad !hahha


Thursday, August 26, 2010

majlis berbuka puasa!

Hari Khamis yg bersamaan 26/8/10 Pengakap 87 Gombak mengadakan majlis berbuka puasa di rumpun selera .x ramai yg dtg tpi meriah sangat.


Akmar gambar kau, aku dahulukan!
hahah:D

mkn mkn mkn

muka Azri x bleh blah

<33 akak Nad


Abg Waei

Nurul Hidayah

Model terbaru Colgate!:D

Monday, August 9, 2010

Jamuan Pengakap `


Jamuan Pengakap 87 Gombak Ahad lepas memang meriah,ramai KING SCOUTS yang hadir (7 org je)waah semangat aku haahha.
Tahniah kepada Kakak Aqalili dan Abg Firdaus(Botaxx) yang berjaya menjadi KING SCOUTS.


Perasmian Jamuan Pengakap 87 Gombak


Kau ada?

promote pen

Yasmin sibuk!haha:)

Kak Adek &Along.
You are the best


Show korang GEMPAK!!!


Pengakap Raja!!!!


NOT FOR SALE!!


G.N.B
(GREAT NASI BERIANI):D

Akak Aqalili

Abg HILMI

Akmarr muka kau x boleh blah!

Saturday, July 17, 2010

Thanks kpd.......

Thanks hanis,mila,teha,syakira,wina yg sudah tengok video birthday hanis.Hanis ko jgn terima kasih kat aku tpi kwn ko inas,sab,mila,teha,syakirah dan wina yg buat vid sama2 aku..

Wednesday, July 14, 2010

Happy Birthday Hanis!!

Hanis Arissa this video is for you!!
video

Friday, July 9, 2010

Result ...

Peperiksaan p'tegahan thn susah kot.tapi syukur result aku memuaskan dapat 6A 2B dan no 5 drp 23 org.Tapi seronok2 jugak tapi aku kne stabilkan pretasi aku untuk dapat 8A.

Sunday, June 27, 2010

baru buat blog!!

Hari ni aku buat blog tanpa bantuan sape pun.pandai x aku hahaha tpi perlukan aku korang tolong utk buat blog aku cantik skit.tolong ehhh.Bantuan amat diperlukan ,sekian terima kasih.